2012. január 13., péntek

péntek 13...

Rég írtam, a mai nap megihletet, mert tök mindegy milyen nap van, nem épp jól indult. :S
Mostanság tök büszkültem gyermekemre, mert olyan ügyesen elkezdett egyedül öltözni, a zokni kivételével gyakorlatilag már minden sikerül neki fel és levenni (zoknit csak levenni, felfelé nem akar menni), így a héten megjött a rendelt pacis nyaklánca tegnap oda is adtam neki, fu nagyon boldog volt örült neki.
Ma azt vitte az oviba, és újságoltam nagy büszkén az óvónéninek hogy miért kapta a csajszi, na eztán jött a fekete leves.
Éppcsaknem kérdőre nem vont, hogy és meséljem már el hogy hogy zajlott le ez az öltözésért nyaklánc. Elmeséltem neki, hogy itthon mennyire ügyeskedik benne stb. és ezért cserébe, illetve jutalomnak kapta. Hát erre mondta az óvónéni, hogy az oviban egyáltalán nem öltözik, sőt, hisztizik hogy ő nem tudja felvenni, a héten volt olyan hogy felkelt a délutáni alvásból és szólt az óvónéninek hogy a cipőjét nem tudja becsatolni (itthon azt is betudta), az óvónéni épp nem ért rá, és azt mondja olyan pofákat vágott és duzzogott majd szét robban Bogi, hogy csak nézett az óvónéni.
Tehát azt vettem ki ebből az egészből, hogy szerinte itthon sem öltözik egyedül, vagy legalább is csak próbálkozhat én meg jutalmazgatom a gyereket...bár lehet én dramatizálom túl a dolgot, és csak kiváncsi volt rá, mert az oviban nem produkál a gyerkőc...
Mindegy, most ha hazajön a csaj elbeszélgetünk, mert most valahol csalódtam Bogiban, mert itthon tényleg tök türelmesen próbálkozik és sikerül is neki minden, így lehet a jutalom pacinyaklánc visszavonásra kerül míg azt nem hallom az oviból hogy ott is duzzogás pofavágás nélkül öltözik.