2012. február 23., csütörtök

döbbenet...

Tegnap este Boglárka tök komolyan előadta Nekem, hogy: -nyugi Anya, nem fogunk kiköltözni Németországba, ki fogunk menni és szét fogunk ott nézni, de oda nem fogunk költözni, mert azt a várost nem ismerjük.
Na én meg csak néztem, az okés, hogy tegnap délután a könyvtárban beszélgettem egy anyukával aki a könytáros néni, a kisfia tavaly Bogi ovistársa volt, csak ők elvitték a fiukat másik oviba.
Na és neki meséltem hogy van tervben egy ilyen döntésünk, és hogy én mennyire be vagyok ettől az egésztől parázva, lehet hogy ez ennek volt köszönhető, de olyan magabiztosan és halál komolyan adta elő Bogi, hogy komolyan ledöbbentem, hogy a gyermekem miket tud mondani.

Másik, tegnap kihotuk a könyvtárból a Ruminit.
Bogi itthon kinyitotta, és elkezdett belőle olvasni (4,5 évesen) egy Rumini nevű kisegérről aki Egérvárosban van, és ekkor én még egy betűt sem olvastam belőle.
Az okés hogy van benne pár kézzel rajzolt fekete fehér kép, node akkoris.
Na és mikor este elolvastam neki az első fejezetet ismét ledöbbentem, Bogi erről olvasott.

A hétvégén is volt egy fura dolga, vasárnap elszaladtam a közeli kisboltba, vettem neki ilyen kis puffasztott burgonyasziromféle akármit, ilyen kis lovaskocsi kerék alakúak.
Erre Bogi rágcsálja, majd azt mondja az apjának, -Apa egyél Te is egy kis süni keréket.
Na és amin ismét ledöbbentem, konkrétan ez volt ráírva a zacskójára: Süni kerék.
Jó persze meg lehet azzal magyarázni hogy volt rajta egy sündisznó meg a csipszféle kerék alakú volt, de akkoris na.... :D

Szóval vannak neki fura dolgai, kicsit kezd ismét Anyukámra emlékeztetni.
A viselkedésében is elég sokminden dettó Anyukám, de ezek a fura dolgai, Anyám olyan, hogy vannak fura dolgai, amit ő megmond vagy megjósol az álltalában úgy is történik, nem kevésszer szoktam neki mondani hogy Te előző életedben tuti boszorkány voltál....és erre gyermekem is kezdi ezeket a dolgokat. :D