2012. március 25., vasárnap

szombaton Mártélyon jártunk...

Szombaton igazi kiránduló idő volt, ki is használtuk, átmentünk Mártélyra. Nem bántuk meg, eszméletlen jóidő volt, a táj gyönyörű volt, és véééégre eljutottunk a Tiszához is, ugyanis vezet egy erdei tanösvény, egy kegyetlen hosszú hídféleség egy mocsár felett, amin tavaly nem mertünk végigmenni, mert mikor elindultunk rajta sajna vissza kellett fordulnunk, mert eszméletlen sok vad darazsat láttunk ott repkedni, így nem mertük megkockáztatni a továbbutat, amit nagyon bántunk, de most kárpotóltuk magunkat! Mert most még szerencsére a jóidő ellenére kevésébé ébredezik az erdő, a darazsak egyáltalán nem, szóval szabad volt a pálya számunkra, így sikerült eljutni a Tiszához, nem csak a Holt ágát csodálhattuk meg. :)))

Bogi is kivételesen nagyon élvezte a túrát, mondjuk azért az is hozzátartozik, hogy most nem repkedtek tizessével a bogarak, csupán a pókhálóktól vinnyogott, de az kibírható volt. Eszméletlen energia van a gyerekben ezt ismét bizonyította, ennyi gyaloglás után mikor hazaértünk és jöttünk haza a vonatállomásról képes volt futkározni, mi épp csak vonszoltuk magunkat úgy elfáradtunk, ő bírt még futni... :D

És akkor a képdömping, egy részét én fotóztam, de a nagyrészét Apci, ami miatt most kivételesen dícséretben részesítem, szép képeket készített! :P :)))





a szomjas cshajeeee....:)



az eredei tanösvény.



és a várva várt híd a mocsár felett, amit végigjártunk.


a mocsár



és a Tisza. :)


pecázás a Tiszában... :D






és a Tisza Holt ága, az üdülőpart.