2012. március 5., hétfő

reggeli sírás.... :(((

Szarul indult a reggelem, Bogi bömbölt az oviban reggel... :(
Plusz még az óvónéni is panaszkodott hozzá... :(((

Beértünk már ott volt Hédi, Bogi nagy szerelme, kisbarátnője.
Levetkőztünk megyünk be a terembe, Bogi egy plüss kutyát vitt, és berakta a szekrényen levő otthoni behozott plüssők közé.
Erre Hédi rászólt Bogira, hogy miért tette be a kutyáját, mert ő is kutyát hozott és játszani akar majd kutyásat.
Na ezt a kis dirigát gyermekem úgy zokon vette Héditől, hogy elkezdett sírni, a könnyei patakokban hullottak, alig tudtam megvígasztalni, úgyhogy ma ebéd után megyek érte.
Aztán jött óvónéni is, és mondta hogy napközben is legalább egyszer ezt csinálja, hogy elkezd sírni és nem tudják belőle kiszedni miért sír.
Mondom neki hogy de most miért sír, hogy zokon vette Hédi rinyáját, és itt nem haragszom Hédire, hisz Bogi dettó tud parancsolgatni elég rendesen.
Erre az óvónő, hogy de nem biztos hogy az lehet a probléma, hanem ő nem tudja mi, mert napközben is csinál ilyent Bogi hogy fogja magát és elkezd sírni ok nélkül.
Ok nélkül sztem soha nem sír, az tény, hogy néha nagyon nehéz belőle kiszedni hogy mi a baja, de ok nélkül én úgy érzem soha nem szokott sírni.
Nah mindegy, kicsit elcseszte a napomat ez a reggel, majd ha hazajön Boga beszélgetünk picit.
Bár tudom hogy hiába beszélgetek vele, mert tudom hogy ok nélkül soha nem sír, ez van, Bogi olyan kis érzékeny lelkü, és mint a reggel is mutatta, Bogi tök örült hogy jött a barátnője (múlt héten beteg volt) és rosszul esett neki, hogy rászólt a Hédi.
Egy kis érzékeny lelkű, de bezzeg mikor ő szól úgy, vagy ő viselkedik úgy, vagy ő parancsolgat az fel sem tünik a kis vacaknak... :D