2012. február 14., kedd

Bálintnap...



Hát Boldog Valentin napot Mindenkinek és magamnak is persze, Nálunk ez nem ünnep, Rob falnak megy az ilyen átvett majmolós ünnepektől...de bezzeg mikor megismerkedtünk és akkor küldtem neki Valentin-napi sms-t, hogy örült neki... :P

Csakhogy teljes legyen a boldog napom, Bogát nem vittem oviba, kötőhártya gyulladása van.
Tegnap a szülőin említette az óvónéni hogy sok gyerek volt a csoportban benne, és köszöni szépen hogy nem vitték a beteg gyerkőcöket, hát úgy néz ki mégis volt aki vitte, mert Boga benyelte a vírust.
Annyira nem durva, alig rózsaszínes a szeme fehérje, viszont reggelre úgy be volt száradva a szeme, hogy úgy kellett kamillateával kimosni a sok trutyitól, de ezen kívül kutya baja, nem viszket neki semmi extra szerencsére, így bízom benne hogy pénteken vihetem oviba, mert farsang lesz, és annyira jó volna menni, tavaly is lemaradt a farsangról, szegénykémnek elképzelése sincs a farsangról, hisz még soha nem vett részt rajta.
Azért délután elviszem dokinénihez hátha felír vmit, csak attól félek ha elviszem ott meg majd jól összeszedjük az influenzát...
Pedig tök büszkültem rá, még valamikor novemberben vagy december elején voltunk dokkernál, kezd alakulni a csaj immunrendszere végre.