2012. február 13., hétfő

a változások időszaka???...



A hétvége a szokásos uncsi hangulatban telt, vasárnap óta folyamatosan esik a hó, ami viszonylag jó, hogy nincs olyan nagyon hideg -7 fok körül van, ami rossz, hogy még az előző hó sincs eltakarítva a járdákról, tehát olyan közel 10cm-es betonkeményre letaposott hó van a járdákon, és most esik még rá....és ez a belváros... :S

Este ráálltam a mérlegre, nem híztam nem fogytam, továbbra is 78kg vagyok... :(
Mondjuk túl sok esélyt nem is adtam a fogyásra, tegnap pizzát ebédeltünk... :D

Vasárnap délután elővettem Bogi 1 egész zsák olyan ruháit amibe nem nőtt még bele, volt köztük olyan ami pont jó lesz rá , ami a lényeg, találtam köztük egy piros fehét csíkos hosszú ujjú pólót, és egy frankó kis fehér farmert, így megoldódott a pénteki frasang kérdés, ugyanis matrózok lesznek, meg is van a jelmez... :D

és akkor a változásokról picit....

Tegnap befestettem a hajam, VÖRÖSRE!!!!
Hát mit mondjak, a szőke után kemény váltás lett, de végülis nem tartom annyira borzasztónak, csak még szoknom kell...... :DDD


Másik változás, ami folyamatban van, alakulóban van, kiderül lesz e belőle valami.
Lehet hogy kimegyünk Németországba, nem látogatóba, kiköltözünk...
Robi nővére ott lakik Stuttgart mellett valahol, tehát nem lennénk egyedül, volna segítségünk, de én akkor is totál be vagyok fosva ettől az egésztől.
Mindenképp úgy volna, hogy először Robi megy ki a Zsuzsáékhoz és felderíti a terepet, keres melót magának nekünk valami kis lakást, szóval előkészítené Nekünk a "terepet", és csak azután mennénk mi ki Bogával, node akkor is totál kész vagyok már a gondolatától is.
Mivel én egy tipikus bak vagyok, aki kökeményen föld jegy, tehát nagyon nagyon nehezen szánom magam rá a változtatások, ekkorára meg pláne.
És részben magam miatt is félek mint az állat, mert hiába érettségiztem én német nyelvből, megnyikkanni sem tudok, de nem is értem max itt ott egy szót azt helló.
Másik, ami talán a legfőképp izgat, Bogit rettentően féltem, ide az oviba is nagyon-nagyon nehezen tudott beszokni, kellett 1 év mire eljutottunk oda hogy reggel nem üvöltött az oviban mikor eljöttem, és végre ott is alszik, és szeret oviba járni, egy szóval nem mondja hogy nem akar oviba menni.
És ez így kökemény melónk volt, ezt csak azt tudja aki átéli, lelkileg nagyon nagyon megterhelő volt ez az első év, és nem csak Nekem hanem Boginak is, totálisan készen voltunk.
Na és most én kiszakítom ebből a környezetből amibe rettentő sok munka árán sikerült beszoktatni, és belekerül egy ismét totálisan új környezetbe, ahol nem elég hogy új minden a környezet a lakhelyünk a minket körülvevő emberek az ovi meg minden, ehhez még trásul az idegen nyelv is...szóval nemtudom, borzasztóan félek, sőt, rettegek tőle. :(((