2012. április 17., kedd

ismét kreatívkodtunk....



Szombaton voltak Anyósomék, miután elmentek nekiálltunk Bogival alkotni.
Esős volt az idő kint, így jobb híjján ez jutott eszembe, de jó elfoglaltság volt.
Bogi óvónénije adott egy kreatív újságot amiben szabásminta is van, tehát nem volt nehéz dolgunk, egyedül a katica bogarak csápjukkal küzdöttem meg, ugyanis azok virág drótból vannak, és nincs semmiféle szerszámom amivel a kis kunkori részt meghajlíthattam volna, de megoldottam, nagyon jópofák lettek.
Kettőt csináltunk belőle, egyet itthonra a bejárati ajtóra egyet meg az oviba.
Mondjuk arra kiváncsi lennék a szomszédok mit szólnak a különböző ajtódíszeinknek, lehet azt gondolják nem vagyunk százasok, senkinek nincs semmi az ajtóján, max ünnepekkor vmi boltban vásárolt giccs, de tojok rá nagyívben, a miénk legalább szép egyedi színes és változatos, nem olyan kopár silány mint mindenkié a lépcsőházban....
Az óvónéni teljesen oda volt meg vissza tőle, így gyártanom kell még jópár katicát meg kis virágot, azokkal akkarja majd feldíszíteni a termet a falakat, így lesz elfoglaltságom...:))))

Fu tegnap olyan beteg voltam mint a fene, gőzöm nincs mi volt ez, de vmi influenza szerű dolog volt, de lázas nem voltam, csak az orrom folyt és fájt minden végtagom és a fejem mint az őrült.
De sikerült gyorsan kikúrálnom magam, vettem be 1000mg-os c-vitamint ittam jó forró csipkebogyi teát, majd lefekvés előtt vettem be abból a gyógyszerból amit felírt a dokker mikor influenzás voltam, mára semmi bajom az orrfolyáson kívűl.
Azért kezdtem parázni, hogy ismét visszaesünk ebbe a fránya influenzába, de talán szerencsére nem.:)

Más egyéb történés nincs, Boga oviban, ott is alszik, nekem meg a dög unalom, böngészem a netet a hírdetéseket hátha akad valami meló, de sehol semmi sajna...:(((

A nagy unalmamban elő kellene kotornom a varrógépem, vagy 6-7 éve nem varrtam, azt sem tudom műkszik e még a gépem, és meg kellene csinálnom a majd egy éve vásárolt függönyöket a lakásba....kb olyan vagyok mint a Pató Pál Úr....:DDDD

Hát mára ennyi, majd holnap lefényképezem az új virágainkat amit az óvónénitől kaptunk, átültettem mindet, eddig úgy fest mind megfogta szépen. :)))