2012. március 4., vasárnap

most akkor fogyjunk?....:D

Nah, a mai nap adtam a kalóriáknak.......:(((
Reggel kimentünk a piacra, és vettünk házi hurkát és kóbászt....finom volt nagyon és méreg drága, persze amit Halason vettünk mikor még ott laktunk egy keceli sráctól hát nah...ez a nyomába sem ért, de olyan régóta fájt már a fogunk hurka kolbira...pláne hogy itt  a mi emeletünkön lakik egy cigó csajszi, az bezzeg minden héten hurka kóóóóbászt süt...na azt nem bírnám, de így kb évente egyszer rákívánunk és adunk a pocakunknak..... :DDD

Végülis hosszas nézgelődés és tanácskozás után, megvettük Boga 16" bicóját, vaterán használtan.
Néztük egyébként hogy a tecskoban épp most akciós a 16-os bicó, asszem 21.900ft-ért, ilyen kis rózsaszín epres bicó, de mivel szívtam már be tacskós bicajjal így azt kihagytuk.
Bicajboltban láttunk egy nagyon tuti kis Gepida rózsaszín bicajt, csupán 27 ezer ft-ért akciósan, arra nagyon fájt a fogam, de addig agyaltunk Robival hogy úgy döntöttünk mégsem lesz új bicó, annak ellenére sem, hogy Anyukám azt mondta kifizeti a felét.
Igazából szerintem nincs értelme kiadni egy új biciklire ennyi pénzt, hisz használja jó esetben 2 évet, aztán lehet megen másikat venni, arra meg tökéletes lesz egy jó állapotban levő használt is, és találtam is a vaterán, Hausert, nagyon faja kis bicó, kiváncsi leszek a csajszi hogy fog tudni rajta cangázni.
Elvileg a jövő héten ide kell hogy érjen, aztán mehet a felavatás, fu de várom. :)

Más egyéb történés nincs, tavaszt érzek nagyon, reggel hogy voltunk piacon vettem 3 szál fréziát és 3 szál jácint-ot, és ma kb 20-szor szagoltam már meg őket...áhhh nem, sztem 50-szer, annyira imádom a fréziát, és az illata, eszméletlen fini. :)