2012. március 30., péntek

hirtelenjében nagylányom lett...:))))

Tegnap Bogi úgy döntött, hogy este átcuccol az ágyára, mert ő már elég nagykislány ahhoz, hogy külön ágyon aludjon!
Ééééés, mukodni látszik, ma is ott aludt el, és reggel is ott ébredt, és eszébe sem jutott hogy odacuccol fél éjjel hozzánk.
Hogy mire ez a nagy változás nem tudom, de minden esetre egyáltalán nem bánom, sőt, örülök neki hogy nem kellett erre kényszeríteni, ez az ő saját maga kis döntése volt, nem kellett kieszelni semmi trükköt, eldöntötte és ment, remélem így is marad, azt mondta mostmár örökre ott fog aludni a sajáááát ágyán! :))))
Kis cukipofám, tegnap vettem neki szafari mániás gyűjtőalbumot, ismét kezdődik a matrica őőőőrület, tavaly is a dzsungel mániással már a hajam téptem a matrica csereberék miatt, de végülis betelt a könyv, meglett mind a 200 mtarica és lett belőle egy gyönyörű állatos könyv, na ezt most megen elkezdjük....jah és ebben vannak lovaaaaak is!!!!!! :)))))
Na és a lényeg, azóta azzal alszik, épp az előbb operáltam ki a feje alól...:D

Jah, ami elmaradt, végülis nem ment a kirándulásra, ment is volna meg nem is, de fél attól hogy mi van ha mégis összehányja magát a buszon. :(
Így végülis arra döntésre jutottunk, hogy akkor most nem megy, de ha lesz legközelebb kirándulás akkor mindenképp fogok venni rá gyógyszert hogy ne hánnyon és ő meg be fogja venni (megígérte...), és akkor nem lesz gázos a buszozás.

Hát mára ennyi.:)