2012. január 25., szerda

új célok...




A mai nap nagy elhatározásra jutottam, hétfőtől fogyókúrázni fogok.
Méghozzá a 90 napos diétával.
Most a miértjét nem részletezném, csak annyi röviden, hogy egy dagadt állat vagyok, utálok tükörbe nézni, és utálom mikor megyek az utcán és meglátom magam a kirakatban...és csak nézek, bakker ki ez a dagadt állat.
Szóval nem érzem magam jól a bőrömben, vagy inkább hájamban?
Voltam én régen 50 kiló is, most közelebb vagyok a 80-hoz mint a 70-hez, és hajdanánk a bulis időmben egy átmulatott hétvége után 47 kilócska is voltam.
Jó annyira nem akarok le-gebülni, de egy 60 kilóval simán megelégednék kezdésnek... :D
Próbálkoztam már egyébként ezzel a diétával, több kevesebb sikerrel, pár lefogyott kilóval a hátam mögött, csak nem voltam elég kitartó sajna.
No meg a gyümölcsnap a halálom, tehát az hogy én egész nap csak gyümölcsöt zabáljak, áhhhh, nálam a gyümölcs amit szeretek és szívesen eszek az a görög dinnye őszibarack és cseresznye után ki is merült, na ezek egyik sem kapható így téltájt, de mindegy, lesz ami lesz, nyárig nem várhatok, addigra leszek vagy 1 mázsa, aztán ezen a nyáron is éghetek a strandon mikor meglátom magam valamelyik kirakatban, és csak nézek, hogy ki az a golyó aki a gyerek mellett gurul...
Szóval eme határozásra jutottam, hétfőig úgy döntöttem eszek még fánkot is, meg amit megkívánok mindent, ludlábat is tuti fogok venni, aztán jöhet a sanyargatás...

Egyébként ez a tuti kenyérsütőgép sem épp jókor szabadult be a konyhámba, én egyébként is rohadt mód tudok hízni a tésztától, de ez a finom ropogós fehér kenyér, na ez kész, minden nap plusz 1 kiló...

ui.: Zsuzsikám esetleg nem szeretnél hozzám csatlakozni?
Ha vonakodsz nagyon szívesen foglak győzködni, mert már tényleg csináltam és szinte nem éheztem, najó, a gyüminap az gáz, de lehet csak én vagyok ennyire balfék hogy ennyire nem vagyok gyümölcsös.
Nos? Velem tartasz eme nagy célkitűzésben?

Bogbeszólás...

Fejlődik a gyerek agyilag úgy érzem, elég rendesen... :D

Ma délelőtt azt játszotta gyermekem, hogy papagály lesz, amit mondtam mindent ismételt.
Gondoltam kihasználom az alkalmat és furfangos leszek:

Én: -anya kidobhatja az összes pacim a kukába!
Bogi: -Bogi kidobhatja anya összes cuccát a kukába!

He???? Ez asszem nem jött be... :D Túljárt a 4,5 éves csaj az eszemen, ami nem annyira meglepő talán... :D

Más, kint hideg van, nagyon nagyon undok az idő, hideg van és jéghideg tornádó tombol, szabályosan csukott ablaknál mozog a harmonika ajtó a konyhában.
Hát normális idő ez???
Tavaszta akarok, hát hiába ződülök?