2012. március 22., csütörtök

semmi kül...

Írok picit, de most nincs semmi apropója, csak úgy vagyok/vagyunk, elvagyunk.

Mostmár szó szerint itt a tavasz, tegnap stefánia szeletet sütöttem, hát valami eszméletlen meleg volt a konyhában tőle, 30 fok körül volt.
Ilyenkor eszembe jut a tavalyi nyár, és elgondolkozok hogy ismét szeretnék e még nyáron itt lakni, és ilyenkor rámtőr a költözhetnék, kertes házba.
Már lehetne a kertbe ültetni virágokat meg ezt azt kis kertecskét művelni, nem csak online a farmeraman...:D
Szóval azt hiszem megint elkezdem nézni a hírdetéseket, hátha most ráakadok vmi faja kis kertes házikóra, amit ki szeretnének adni, és pont Nekünk...háhá...de vicces vagyok. :D
Másrészről meg tök sajnálom ezt a lakást, ilyenkor pl teljesen gazdaságos, a nagyszobában ahol alszunk gyakorlatilag már mióta napközben 20 fok környékén van a hőmérséklet nem megy a konvektor, csak őrlángon ég és mégis 23-25 fok van.Ez azért gázszámlában nem mindegy.Viszont nyáron meg meg fogunk dögleni ismét a 35 fokban....áhhh fene sem tudja eltalálni mi volna a jó, de talán mégis a kertes ház, hiányzik az udvar nagyon.

A héten Bogi csak délig van oviban, úgy döntöttem hogy még nem alszik ott, még mindig folyik picit az orra meg köhécsel, jó volna végre teljesen kilábalni ebből a betegségből.

Reggel egy anyukával beszélgettem, a nagy dilemma, mikor menjenek a gyerkőcök iskolába.
Mert ugye eddig az volt, hogy május 31-ig aki betölti a 6 évet mehet suliba, na ezt most tán meg akarják változtatni, tehát 2013-tól aki augusztus 31-ig tölti a 6-ot az iskolaérett.
Hát gyermekem július elején fogja tölteni, tehát akkor ha ez így lesz, akkor jövő szeptemberben iskolás lesz a csajom, aminek abszolút nem örülnék, én már bele voltam nyugodva hogy 7 évesen fog iskolába menni, és jobbnak is tartottam volna, hát majd kiderül, végülis van még pont egy év ezen agonizálni, hisz mostanság március végén vannak a beíratkozások.
Azért én bízom benne, hogy mégsem fogják 6 évesen iskolába küldeni. :(