2012. március 27., kedd

jesssszzzzz, haladok....

Tegnap az egyik anyuka megjegyezte, hogy mostanság nagyon sokat fogytam!
Én persze bőszen tagadtam, de tényleg érzem hogy fogytam, így reggel ráálltam a mérlegre és lám, tényleg fogytam.
Kemény 5 kg-t! :DDDD
Nem is ez a lényeg, mert ez semmi, hanem az, hogy fogyok.
Persze tudom ez a fogyás egy része az influenzának volt köszönhető, mert enni nem kifejezetten bírtam, sőt amikor mélyponton volt a betegségem semmit nem ettem vagy 2 napon kersztül, na és persze annak, hogy próbálok figyelni mikor mennyit eszek, na meg azóta étvágyam sincs.
Frankón elvagyok vagy délutánig evés nélkül, tuuuudom ez pont gáz, de leszarom, anno gebe időszakomban is így ettem, volt hogy napközben egy-két almán elvoltam, majd délután kis zaba és helló, és 47-52kg között mozogtam.
Jó persze attól még messze állok, de haladgatok szépen, és le fogok fogyni!!!!
Annál is inkább, mert herótom van már attól, hogy bemegyek a turkába, tutijó ruhákat tudnék turkálni, jah, ha jók volnának rám....dagadt emberre meg nincs jó cumó.
Szóval ez a nagy harci helyzet, elszánt vagyok és kitartó, és akkorsem adom fel.
Persze az is beletartozik, hogy mért ne, most jön a buznyák húúúúúsvét, amit annyira iiiimádok, és megyünk Anyukámékhoz, ott meg kajatömkeleg lesz, plusz öcsém élettársa biztos süt egy rakat finomabbnál finomabb sütiket, na annak meg képtelenség ellenállni, ugyanis öcsém élettársa egy 50 éves nőci, és hát nem ma kezdte a süti sütést, nagyon tud.

Más, ma Boglárkám úgy gondolta ott alszik az oviban Hédi barátnőjével, aminek kifejezetten örültem, és remélem a hét többi napjára is megtartja eme jó húzását, ugyanis nagytakarítani szeretnék.
Szombaton jönnek anyósék is, szóval kicsit nagyobb takarítást akartam csinálni mint a porszipi meg felmosi, meg egyébként is, itt a tavasz, az ablakjaim retkek, a függönyök is, a konyháról ne is beszéljünk, ott mindent át kell takarítani, mert ott vmikor tavaly nyáron mostam át a csempéket bútorokat stb., semmi humorom nem volt télen a 10 fokban takarítani, azért én meg ugyan be nem gyújtottam volna a konyhában a fűtést...válság van, spórolunk.
Na és így bőven ráfér az egész lakásra a sikamika, ami hasznos is tud lenni, jó kis fogyikúra testmozgással! :DDD

Hát mára ennyi. :)